• Οι Αστυνομικές Σχολές (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ): Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και Αστυφυλάκων θα υπάρχουν τελικά στα μηχανογραφικά δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του 2014.

    Posted on February 12, 2014 by Πράξη & Θεωρία in Επαγγελματική Ανάπτυξη, Πανελλήνιες Εξετάσεις.

    ελληνική αστυνομία
    Σύμφωνα με μία συμπληρωματική εγκύκλιο που εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας για την υποβολή Αίτησης – Δήλωσης Υποψηφίων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι Αστυνομικές Σχολές (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ): Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και Αστυφυλάκων θα υπάρχουν στα μηχανογραφικά δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του 2014 και οι επιτυχόντες ΠΟΛΙΤΕΣ θα εγγραφούν στις ανωτέρω σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015−2016.

    Όσοι υποψήφιοι τελικά επιθυμούν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους σε Αστυνομικές Σχολές, παρότι δεν θα το δηλώσουν τώρα στην Αίτηση-∆ήλωση, θα πρέπει παρακολουθώντας την αντίστοιχη προκήρυξη του Υπουργείου ∆ημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να υποβάλουν σχετική αίτηση, ώστε υποχρεωτικά να περάσουν τις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών.

    Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την εγκύκλιο στη συνέχεια.

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>